Toimittajan kynästä.

Vuosi on kohta vierähtänyt ja se lähenee loppuaan vääjäämättömästi.  Monta asiaa on kerennyt tapahtua meillä ja maailmalla, eikä kaikki ne uutiset ole olleet mieluisia kansakunnallemme. Ukrainan sota on laajentunut Lähi-idän suuntaan, eikä näköpiirissä ole rauhan elkeitä. Ainut hyvä puoli tässä on, että Jumala näkee kaiken, mitä maailmassa tapahtuu, eikä mikään asia tapahdu ilman hänen sallimustaan.
Lasten ja nuorten pahoinvointi on ollut myös paljon esillä. Mielenterveysongelmat tuntuu koskettavan koko meidän maata ja sen kansaa.

Myös minun elämäni on ollut kiireinen viimeisen vuoden aikana, enkä ole paljon joutanut blogiani päivittelemään. Jonkin verran on tullut kyselyjä Kenttälehden suuntaan ja siksipä ajattelin alkaa sitä taas ylläpitämään, kun ehdin ja joudan kiireiltäni.

Aikani ovat kuluneet muiden töiden parissa sekä tässä taiteilijakodilla, jossa asustelemme mieheni kanssa. Toivon myös löytäväni tähän blogilleni muitakin kirjoittelijoita, kuin itseni. Joten perääni huudan tuota ajatusta, jos haluat tuoda omia juttujasi esille, niin voisit laittaa vaikka sähköpostia minulle asiasta, niin katsotaan mitä tuleman pitää.
Toivotan kaikille lukijoille oikein lämmintä Joulun alusaikaa ja pidetään lippu korkealla, eikä anneta pelon hallita elämää.
Kirjoittanut: Tuula Huovinen
Suomen Kenttälehti

Suomen Kenttälehti

Toimitus

Jaa tämä artikkeli somessa

Juuri nyt

Uusimmat artikkelit

Ihanuuksien ihmemaa

Vaikka toisesta maailman sodasta on vierähtänyt jo useampi vuosikymmen ja Pariisin rauhansopimuksen myötä Suomi menetti osan Karjalaa Neuvostoliitolle 1947 sekä ne raskaat sotakorvaukset, joita Suomi joutui maksamaan itäiselle naapurimaalle.

Itäraja on kiinni ja pysyy.

Rajavartiolaitoksen tiedotteen mukaan Suomen itäinen raja pysyy kiinni
11.2 asti. Kukaan ei kulje Suomesta Venäjälle eikä toisinpäin. Edes
turvapaikanhakijoille ei rajat avaudu.