Kaksi Kalifornian apulaisseriffiä ammuttiin väijytyksessä.

Kirjoittanut Tuula Huovinen

Los Angelesin apulaisseriffit ammuttiin heidän autonsa ulkopuolelle metroasemalla. Poliisit ovat kriittisessä tilassa. Ampuja oli vapaana vielä myöhään lauantai-iltana. Los Angelesin sheriffi osaston tiedottaja sanoi poliisien olleen väijytyksessä

Apulaisseriffit mies, 24 ja nainen, 31 (äiti 6-vuotiaalle pojalle) vietiin sairaalaan, jossa heidät leikattiin osastolta sanotaan. Nämä kaksi apulaisseriffiä vannoivat virkavalansa 14 kuukautta sitten. Pyssymies lähestyi poliiseja ja ampui, jonka jälkeen pakeni. Kalifornian osavaltion edustaja sanoo ampumista pelkurimaiseksi teoksi. Motiivia ei ampumiselle ole. Tämä on muistutus siitä, kuinka vaarallinen työ tämä on ja toimilla on seuraamukset, koska jotkut ihmiset eivät pidä lainvalvontaviranomaisista. Sheriffi Villeneuve on vihainen, kun kahta apulaisseriffiä vastaan hyökättiin ja he tekivät vain työtään suojellessaan junamatkustajia. Joku vain kävelee ja alkaa ampumaan, suututtaa minua hän sanoi.

Myöhemmin sheriffi pidätti toimittaja Josie Huangin julkisen radion KPCC verkkosivuilla sanotaan. Apulaisseriffi Morgan Arteaga poliisien osastolta sanoo, ms Huang on pidätetty, koska yritti estää virkamiehiä. Tällainen kohtelu arvostettua LA-toimittajaa kohtaan on huolestuttavaa, ms Huangin kollega Frank Stoltze sanoi.

Lähde: The New York Times.
Kuva: Kuvituskuva