Puolan Presidentti Andrzej Duda.

Andrzej Duda: Raketti ei ollut suunnattu Puolaan, sitä käyttivät Ukrainan joukot

"On suuri todennäköisyys, että Ukrainan puolustusvoimat käyttivät Przewodówiin pudonnutta ohjusta"
“On suuri todennäköisyys, että Ukrainan puolustusvoimat käyttivät Przewodówiin pudonnutta ohjusta”, Puolan presidentti Andrzej Duda kertoi keskiviikkona. Hän vakuutti, että ohjuksen vaikutus Puolaan “ei ollut tahallista

Puolan tasavallan presidentti: Meillä ei ole todisteita siitä, että Venäjä olisi laukaissut raketin

Duda korosti, että “ei ole viitteitä”, että Przewodówin tapaus olisi ollut “tahallinen hyökkäys Puolaa vastaan”. “Se ei ollut maahamme suunnattu raketti”, hän vakuutti.
Hän sanoi, että Lublinin alueelle pudonnut ohjus oli luultavasti venäläistä tuotantoa 70-luvulta. Hänen mallinsa on luultavasti S-300.

Andrzej Duda: Przewodówissa ei kuulunut räjähdystä

Kuten Duda kuvaili, Venäjä lähetti tiistaina risteilyohjuksia eri suunnista. – Jotkut heistä lensivät kohti Puolan aluetta ja kääntyivät takaisin itään, joten Ukrainan puolustus ampui ohjuksia (…) On erittäin todennäköistä, että yksi niistä on valitettavasti osunut Puolaan presidentti sanoi.
Presidentin tietojen mukaan Przewodówissa ei tapahtunut “räjähdystä”.Puolalaiset ja yhdysvaltalaiset asiantuntijat ovat paikalla.
Polsat Uutiset
Toimitti: Suomen kenttälehti
Suomen Kenttälehti

Suomen Kenttälehti

Toimitus

Jaa tämä artikkeli somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Juuri nyt

Uusimmat artikkelit

Iso-Britannia laittaa Ugandan ebolataisteluun

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on lahjoittanut 2.2 miljoonaa puntaa (noin Shs9.6b) tukeakseen maan vastausta ebolaepidemiaan, Kampalan Britannian korkean komission kehitysjohtaja Phillip Smith on paljastanut.

Tähtitaivasta tarkkailemaan.

Mikäpä on sen mukavampaa näin syksyisin, kuin keksiä uusi harrastus pimeneviin iltoihin. Voit lähteä kuntosalille tai tutkimaan syksyistä luontoa.